весільне меню
Весілля
Підготовка нареченої
весільна полоска
Відкрити список розділів
Живі квіти в зачісці нареченої

Живі квіти в зачісці нареченої

Вінок з живих квітів

Живі квіти в зачісці нареченої В давнину дівчата виходили заміж у вінку з фатою, але в наш час вінок використовується як самостійний елемент образу нареченої. Він чудово поєднується з сукнями з легких, струмуючих тканин, шовку, шифону або мережива. Вибираючи квітковий вінок важливо врахувати стиль весільної зачіски. Це може бути і розпущене довге волосся і акуратна зачіска з прибраними волоссям або косою. Великі вінки підійдуть дівчатам, які хочуть підкреслити риси обличчя. Такий вінок, з щільно посадженими живими квітами, привертає до себе максимум уваги, тому плаття і аксесуари краще вибирати прості і не помітні. Така прикраса стане ідеальним доповненням до сукні вільного крою і буде чудово виглядати з довгими м'якими локонами. Мінімалістичні вінки підійдуть як для зачісок в стилі "Мальвінка" з повністю або частково розпущеним волоссям. Гарні вони будуть і для високих зачісок, оформлених косами або закрученими пасмами. Такі вінки додають витонченість образу нареченої і підкреслюють її природну красу. Ще одна зачіска, яка буде відмінно виглядати в парі з мінімалістичним вінком з живих квітів - французький твіст. Ця укладка передбачає підібрані пасма волосся, які фіксуються шпильками. Тренд цього сезону - яскраво виражена асиметрія і каскади, що подовжують певну частину вінка. Такий вінок підійде не тільки власницям довгого волосся, але і тим, у кого стильні короткі стрижки! Для короткого волосся переважно використовуються дрібні квіти і тонкий обідок з невеликою асиметричною групою кольорів. Якщо у нареченої довге волосся, такий вінок найкраще поєднувати з розпущеними або напів розпущеними м'якими локонами.

Квітковий гребінь і шпильки

Живі квіти в зачісці нареченої Низький весільний пучок і гребінь з квітами - ідеальне поєднання, яке підкреслить елегантний і жіночний образ нареченої. У такій прикрасі не варто використовувати великі квіти, так як вони можуть виглядати громіздкими, слід віддати перевагу рослинам невеликого розміру, які стануть правильним акцентом. Заколки менші за розміром, ніж гребінь, тому вони підійдуть нареченим з короткими стрижками. Вони додадуть нотку романтичності і витонченості в образ. І гребінь, і шпильки є невеликими прикрасами і чудово виглядають в оформленні зачісок подружок нареченої, які, як правило, є невід'ємною частиною весілля.

Обідок

Живі квіти в зачісці нареченоїКвітковий обідок перегукується з вінком, але цей варіант більш компактний і дозволяє міняти розташування квітів на голові - у самого чола або ж по центру голови. При підборі обідка необхідно врахувати особливості будови обличчя. Для власниць круглої і квадратної форм лиця не рекомендується розташовувати квіти в районі скронь, бо обличчя візуально стане ширше. Якщо ж розташувати обідок по центру голови, він зробить обличчя більш витягнутим, а квіти, розташовані по центру, додадуть зростання всій фігурі - відмінний варіант для невисоких дівчат! Легка недбалість у зачісці або ж м'які хвилі волосся відмінно поєднуються з цим аксесуаром.

Вплетені квіти

Живі квіти в зачісці нареченоїНіжні квіти, вплетені в косу чи закріплені шпильками у високій зачісці, надають особливий шарм нареченій! Таку зачіску слід заздалегідь узгодити зі стилістом і флористом, тому, що квіти повинні пройти спеціальну підготовку. Також чарівно виглядає зачіска з косою, заплетеною короною і оздоблена невеличкими квітами. Зауважимо, що букет нареченої повинен перекликатись з квітковою прикрасою зачіски і бутоньєркою нареченого. Це надає цілісність образу і підтримає задану квіткову тему. Наречена може вибрати улюблену колірну гаму, а ось завдання флориста підібрати такі квіти, які з легкістю переживуть метушню весільного дня і збережуть прекрасний зовнішній вигляд і свіжість.

Пов'язані теми в розділі "Планування весілля":

0:00
+1