весільне меню
Весілля
Підготовка нареченої
весільна полоска
Відкрити список розділів
Як вибрати весільну сукню

Як вибрати весільну сукню

Вибір весільного плаття є чи не найважливішим етапом підготовки до свята одруження. І щоб спростити нареченим це непросте завдання, ми підготували невелику екскурсію в країну весільних нарядів, яка допоможе кожній дівчині стати справжньою королевою свята.

Насамперед, не варто впадати в паніку, побачивши того розмаїття суконь, яке пропонують салони, адже далеко не кожне з них буде відповідати всім вашим вимогам. Щоб не розгубитися, до вибору потрібно підійти цілеспрямовано, причому, виходити слід, в першу чергу, з того, в якому стилі буде проходити одруження.

Весільна сукня при реєстрації в РАГСі

У цьому випадку наряд повинен відповідати стилю, в якому проходить свято. Якщо це традиційна офіційна процедура, можна зупинити вибір на класичних нарядах з будь-якими варіантами обробки. Якщо ж ви вирішили провести процедуру реєстрації в стилізованій манері, тоді і плаття може бути самим неймовірним по фасону і забарвленню, головне, щоб воно відповідало загальній концепції заходу.

Як вибрати весільну сукню Як вибрати весільну сукню Як вибрати весільну сукню Як вибрати весільну сукню

Весільне плаття при виїзній реєстрації

Вимоги до наряду для виїзної реєстрації є найменш строгими - тут ви можете повною мірою проявити свою фантазію, вибравши плаття, яке найкраще буде передавати ваш внутрішній настрій і стиль весілля.

Як вибрати весільну сукню Як вибрати весільну сукню Як вибрати весільну сукню Як вибрати весільну сукню

Весільна сукня при вінчанні в церкві

Таке свято передбачає максимально цнотливий наряд, так як одягнені на вінчання весільні сукні повинні повною мірою бути уособленням невинності і скромності. Хоча, якщо вам сподобається декольтованих наряд або плаття з відкритим верхом, вінчання - не привід від нього відмовлятися: оголені плечі завжди можна прикрити фатою або гарною накидкою.

Як вибрати весільну сукню Як вибрати весільну сукню

Крім цього, вибираючи весільні сукні, необхідно враховувати і такі важливі нюанси, як особливості вашої фігури, ваші стилістичні та колірні переваги, характер, вік і багато інших. На щастя, в салонах весільної моди сьогодні можна підібрати моделі на будь-який смак і для будь-якого випадку. А щоб вміло підкреслити свої достоїнства і приховати можливі недоліки, вам потрібно орієнтуватися в тому, якими бувають стилі весільних суконь.

Як вибрати весільну сукню Як вибрати весільну сукню Як вибрати весільну сукню Як вибрати весільну сукню

І на завершення, хотілося б сказати про колір весільних суконь. Якщо раніше будь-який відступ від білого кольору ставав справжнім викликом суспільству, то в наші дні наречені можуть дозволити собі з'явитися на одруженні в бежевій, блакитній, рожевій або навіть зухвало-червоній сукні. Якщо ж ви віддаєте перевагу традиційно білому, але хочете внести в нього яскравий акцент, ви можете прикрасити сукню кольоровим поясом або іншими декоративними елементами.

Пов'язані теми в розділі "Планування весілля":

0:00
+1