весільне меню
Весілля
Підготовка нареченої
весільна полоска
Відкрити список розділів
Основні стилі весільних суконь

Основні стилі весільних суконь

Стиль «Принцеса» або А-подібний силует

Такі наряди нагадують за силуетом прописну букву «А». Лінія талії сукні трохи завищена і підкреслює стрункість силуету, а розширюється донизу спідниця, при необхідності, приховує недоліки фігури. В цілому, такий наряд справляє враження класичної вишуканості і легкості. Подібні сукні сміливо можна назвати універсальними, оскільки вони чудово виглядають на будь-якій фігурі.

Основні стилі весільних суконь Основні стилі весільних суконь

Весільне плаття в бальному стилі («Казка» або «Куля»)

У таких нарядах ви будете схожі на принцесу з казки: облягаючий ліф з вишивкою, стразами, мереживами і іншим декором буде підкреслювати витонченість вашої фігури, а всі можливі недоліки успішно приховає пишна багатошарова спідниця. Щоб надати платтю ще більшу пишність і урочистість, його часто доповнюють розкішним шлейфом.

Це дуже вдалий вибір для тих, хто віддає перевагу більш класичні моделі. Єдине "але": якщо ви невисокого зросту, цей фасон може виявитися для вас не самим підходящим, оскільки здатний надавати невисокому силуету непотрібний об'єм.

Основні стилі весільних суконь Основні стилі весільних суконь

Стиль «Ампір» або Грецькі сукні

Цей стиль весільних суконь відрізняється завищеною лінією талії, що починається відразу під грудьми, і струмує прямою спідницею. Ліф плаття підкреслює бюст, одночасно приховуючи обриси талії і стегон. Силуети таких нарядів відрізняються вільним кроєм і тому відмінно підходять для наречених невисокого зросту, повних дівчат або наречених в положенні.

При всій простоті, такі весільні сукні мають свою родзинку, яка найчастіше полягає в красивій тканині або оригінальному декорі - вишивці, стразах і так далі.

Основні стилі весільних суконь Основні стилі весільних суконь

Пряма весільна сукня («Колона»)

Ці сукні щільно облягають фігуру, тому ідеально підкреслять собою витончений і пропорційний силует. Такі сукні найбільше підходять струнким нареченим в незалежності від росту. Якщо ж ви не впевнені в досконалості своєї фігури, то варто звернути увагу на вбрання інших фасонів. Крім цього, таке плаття чучуть сковує рухи, тому від нього краще відмовитися, якщо ви плануєте вдосталь потанцювати на своєму святі.

Крій таких моделей досить лаконічний, тому основною прикрасою для них стають шлейфи, накидки і різноманітний декор.

Основні стилі весільних суконь Основні стилі весільних суконь

Стиль «Русалка»

Подібні сукні мають щільно обляючу фігуру силует з вільною спідницею, що починається на висоті коліна або нижче. Як і плаття "Колона", цей фасон підходить насамперед високим і струнким дівчатам, які бажають підкреслити свою сексуальність.

Основні стилі весільних суконь Основні стилі весільних суконь

Отже, це основні стилі весільних суконь, але звичайно, далеко не всі варіанти, які можуть запропонувати нареченим весільні салони. Крім цього, ви можете побачити оригінальні короткі сукні, брючні костюми і навіть весільні комбінезони. Знайти сукні можете в нашому весільному каталозі послуг в розділі весільні сукні

Пов'язані теми в розділі "Планування весілля":

0:00
+1