весільне меню
Весілля
Планування весілля
весільна полоска
Відкрити список розділів
Планування весілля Підготовка до весілля Планування весілля
Заведіть щоденник - план підготовки до весілля

Щоденник молодят

План підготовки до весілля

Перше завдання - заведіть щоденник (записник).

Почніть планування весілля з весільного щоденника (блокнот), щоб ви нічого не пропустили при підготовці до вашого весілля. В щоденнику буде врахована кожна деталь. Оскільки вам доведеться з цим записником ходити всюди то краще вибрати його середньої товщини, середнього розміру із надійною виразною обкладинкою.

Заведіть щоденник

Наша порада

Надіятись на телефон, планшет чи комп'ютер немає сенсу - техніка може раптово вийти з ладу в самий цікавіший момент. Тому всі важливі номера телефонів, адреси, ціни, домовленості, нотатки, примітки, ідеї записуйте обов'язково в щоденник (зошит, записник).

Сподіваємось, що найближчі вам люди вже знають про серйозність ваших намірів і це не буде для них несподіванкою. Інтригу можна потянути лише у випадку, якщо ви достатньо самостійні і дуже впевнені в своїх батьках та знаєте, що вони позитивно сприймуть ваш задум. Наступного разу ми будемо обговорювати питання бюджету та місця святкування. В цьму процесі повинні приймати участь в першу чергу спонсори. То ж найближчі люди повинні бути вже в курсі. Зробіть свій перший запис в щоденнику і зустрінемось в наступних статтях. Успіху вам.

Перший запис в щоденнику

Перший запис в щоденнику - це "Наше весілля" , домалюйте гарні два сердечкама і напишіть дату весілля. Про те як вибрати дату весілля написано в наступних статтях:

Ознайомтесь з цими статтями, щоб як мінімум вільно спілкуватись на ці теми з батьками, які вже "пів поля перейшли". Наші поради ніщо проти їх досвіду.


Зустрінемь в наступній рубриці під назвою Попередні розрахунки

В наступному розділі ми:

0:00
+1