весільне меню
Весілля
Попередні розрахунки
весільна полоска
Відкрити список розділів
Планування весілля Підготовка до весілля Попередні розрахунки
Список гостей на весілля

Список гостей на весілля

А тепер варто зустрітись всім батькам і молодятам разом за чашечкою кави в затишному кафе (ресторані) чи в домашній обстановці. Предметом розмови буде - оптимальна кількість гостей і розподіл обов'язків.

Бажання двох створити сім'ю - це звичайно круто. Але ж хочеться поділитись цією радістю з усім світом! Ну як мінімум з найближчими та найріднішими людьми. Тому сьогодні поговоримо про список запрошених гостей на весілля.

Це виявляється не так просто, як здається на перший погляд. Якщо до цього всі організаційні питання ви вирішували самостійно, то без батьків тут ніяк не обійтись. Спочатку кожен окремо складіть власні списки. Старайтесь не забути про важливих людей і не зважайте на кількість. Наступний етап - це обговорення разом кожного гостя. Формуйте єдиний список.

Список гостей на весілля Список гостей на весілля

Скільки гостей запросити на весілля?

Розраховуйте кількість гостей виходячи з своїх мрій, бажань та фінансових можливостей. Весілля це особливий спосіб об'єднати всю родину. Запросіть найкращих друзів дитинства, по роботі (якщо не тимчасова), запросіть тих з ким вам було комфортно і весело проводити свій час. Запросіть тих, хто був причетний до вашого знайомтсва, хто співчував вам, коли вам було зле, хто підтримував вас, хто не забував про вас ніколи.

Що потрібно врахувати при складанні списку гостей на весілля ?

  • Списки гостей складають до оренди залу, тому що кожен зал має свої обмеження.
  • Списки гостей складають мінімум за місяць часу, щоб гості мали змогу підготуватись (відкласти важливі справи, перенести відпустку, поїздку і т.д.)
  • Потрібно сформувати список гостей, який буде відповідати попередньо обговореній кількості.
  • В теплу пору року (особливо влітку) багато людей їдуть у відпустку, тому обов'язково потрібно довідатись чи всі зможуть приїхати на весілля.
  • Бувають випадки різні: людина раптово може захворіти, термінова поїздка, втрата близької людини і т.д. через що можете отримаєте несподівано відмову. Будьте готові до цього. Ви ще будете повторно до кожного телефонувати і перевіряти чи дійсно зможе цей гість до вас приїхати.
  • Весілля - місце для позитивних емоцій. Негативних моментів вам не потрібно. Тому дуже ретельно продумуйте список запрошених, щоб закляті вороги не стикалися ніс до носа на весіллі.
Список гостей на весілля

І ще раз: в тихій обстановці обговорити з коханим (коханою) кожного гостя. І якщо є люди, які неприємні для другої половинки, то мабуть краще обійтись без них заради спокою свого кохання та прекрасного свята.

Планування весілля. Список гостейСписок гостей може ще бути редагований, оскільки ви ще не знаєте чи зможуть всі гості бути присутніми, адже наступний етап - це повідомлення і запрошення. В щоденнику напишіть готовий список гостей. Далі будемо запрошувати.

0:00
+1