весільне меню
Весілля
Вибір професіоналів
весільна полоска
Відкрити список розділів
Що таке BAND, COVER у словосполученні назви гурту?

COVER - мається на увазі кавер-версія. Це відомі композиції у виконанні інших музикантів. Відповідно мелодія та стиль зазвучить по новому. Кавер може бути створено як в студії так і повністю на живо. Останній варіант коштує не дешево і цінується у світі як ексклюзив.

BAND - це слово поширюється із швидкістю світла і охоплює вже багато гуртів, які або реально мають що донести нового в свому оновленому репертуарі, або просто раніше втратили свої позиції успішності. BAND часто використовують для ребрендінгу гурту. Одні гурти змінили лише назву доповнивши туди слово BAND, в той час як інші гурти невтомно працювали, щоб опанувати море нового молодіжного та сучасного репертуару.

Що таке BAND

Швидкий старт або оновлення гурту відбулось не лише з підбору якісного молодіжного репертуару. Насамперед обирається інший інозмений репертуар і в більшій кількості. В Західній Україні на весіллях звучать лише українські та іноземні, але не російські.

Другий етап покращення - це інформативність. Старі сайти переробляються під нові стандарти. Адже зараз більші вимоги і впершу чергу береться до уваги той факт, що 75% користувачів переглядають інформацію в інтернеті через мобільні пристрої, а значить кожен сайт повинен бути адаптивним, тобто правильно відображатись на великих телевізорах, моніторах та невеличких екранах телефонів. Також почались змагання за перші місця в пошукових видачах. Спеціалістів, що відповідають за сферу розкрутки ціла хмара, однак хороший результат досягається перечитавши самостійно все необхідну літературу по СЕО і виконавши всі вимоги на 100%, бо пошуковий робот помилок не прощає і дає місце в ТОП10 з 1000 тільки кращим, не розуміючи, що всі туди хочуть. Найбільш інформативні площадки - це соціальні мережі і там зовсім інші умови конкуренції, де рецепт успіху має властивість швидко старіти. Єдине явище в соц.мережах працює вічно "куди дуля - туди й дим". Хто перший спіймає правильний напрям вітру, той буде в центрі уваги.

Що таке BAND у словосполученні назви гурту?Покращення контенту. Раніше були просто професійні музиканти, яких з рук в руки передавали з суботи в суботу. Однак зараз більшість замовлень залежить від інфрмації в інтернеті. Перше запитання яке задасть замовник "А де можна подивитись вашу роботу ?". Тому контент повинен буде ідеальним та ще й запакований як цукерка в найкращу обгортку. Це став справжній маркетинг. Тут використовуються всі трюки і ноухау. Фотографії наче для обгортки самого відомого дорогого журналу, студійна якість звуку, проморолики, нереальні відгуки, що описують до глубини душі всю красу гурту і в громадній кількості. Найбільше успіх гурту залежить від режисера-відеооператора. Саме його робота по створенні проморолика магічним способом впливає на ваш вибір: замовити чи не замовити. Ви й не підозрюєте, що якість проморолика і якість реального виконання на весіллі буде суттєво відрізнятись. Ми рекомендуємо оцінювати музичні гурти по відео без монтажу. Ви побачите хоч і не в хорошій якості відео, але це гарантія, що на вашому весіллі буде музичний супровід 100% не гірший ніж на відео. А щодо проморолика, то після вибору реальність вас може розчарувати. Звісно це не стосується гуртів вартістю понад 1500$, які грають повністю на живо, оскільки у них є свій власний продюсер, який слідкує за дисципліною, відточує майстерність, організовує репетиції, підбирає репертуар, займається пошуком роботи і ще багато іншого...

Змінилась і покращилась якість подачі. Кожен гурт вже давно почав підбирати стильний одяг, а часто зустрічається, що гурт ще й додатково переодягається під час весілля, щоб ще більше вразити вас. Гучніть і якість звуку зараз не має обмежень. Світломузика також зараз в кожного гурту дуже різноманітна. Якість музики максимально покращилась за рахунок використання мінусовок, які майже витіснили синтезатор. Тому музиканти не приховують свого співу під мінус, а навпаки виходять на передній план, щоб більше віддатися співу. Інші ж учасники гурту на живо підіграють та підспівують, створюючи ідеальну гармонію гурту. Також всі свідомі сучасні гурти завжди в хорошому настрою від початку і до кінця роботи.

гарний настрій

Крім іноземного слова BAND музиканти практикують змінити назву гурту також іноземними літерами. Ця еволюція також пов'язана з розвитком інтернет технологій та трендів в соц.мережах.

Дуже багато музичних колективів оновлюють та покращують постійно свій репертуар та це не означає, що їм потрібно змінювати свою назву. Просто пішла така від когось ідея і заразила багатьох. Можливо звучить якось бендово, прикольно так, частково цілеспрямовано на іноземців, а недорогий гурт переважно яким був, таким і залишається з BAND чи без нього.

Пов'язані теми в розділі "Планування весілля":

0:00
+1