весільне меню
Весілля
Спільна підготовка
весільна полоска
Відкрити список розділів
Покращуємо красу і здоров'я перед весіллям

Покращуємо красу і здоров'я перед весіллям

Саме час починати відвідувати косметолога, дієтолога, перукаря, стоматолога та інших фахівців сфери краси і здоров'я, і приступати до виконання їх рекомендацій! Якщо у вас голона причина "Не має часу", тоді не тратьте свій час на всі ці "непотрібні" поради. Час як мінімум можна знайти, якщо відмовитись від залипання в соц.мережах та іграх.

Бажаєте гарно виглядати ?

Спорт і тренажерний зал

Часу до весілля ще достатньо, тому пропонуємо зайнятись спортом. Можна розпочинати кожний день ранковою пробіжкою. "Хто рано встає, тому Бог дає" народна мудрість. Звісно краще буде навідувати тренажерний зал. Качати гору м'язів не обов'язково, а ось тримати тіло в тонусі варто.

Час починати відвідування фахівців сфери краси і здоров'я

Займайтесь спортом не лише, щоб зробити тіло досконалим, але щоб отримати ще декілька важливих плюсів:

  • зміцнення загального стану здоров'я;
  • збільшення витривалості організму;
  • підвищення тонусу м'язів;
  • прекрасне самопочуття в шалено насичений день весілля!
Час починати відвідування фахівців сфери краси і здоров'я
Час починати відвідування фахівців сфери краси і здоров'я Час починати відвідування фахівців сфери краси і здоров'я Час починати відвідування фахівців сфери краси і здоров'я

Навідайте дантиста

Час починати відвідування фахівців сфери краси і здоров'яВаша посмішка в день весілля повинна бути бездоганною. Ви вартуєте щиро посміхатись всім радостям і не приховувати своїх емоцій через проблеми з зубами. Не панікуйте і не затягуйте з вирішенням цього питання. Зараз нічого неприємного і болючого в сучасних кабінетах стоматолога нема. Всі негативи давно залишились в минулому, а зараз лікування на високому рівні. Тому вперед до дантиста і чим швидше, тим краще.

Позбудьтесь шкідливих звичок

Час починати відвідування фахівців сфери краси і здоров'яЯкщо ви бажаєте прожити довго і щасливо, якщо ви мрієте про красивих і здорових дітей, то вам потрібно поставити собі це за ціль і йти до неї. Ніхто з друзів вас не переконає без вашої згоди. Ви можете бути сильними, відважними і в той же час слабкі перед собою. Оволодіти собою в повній мірі це шлях до успіху. І мова йде не лише про куріння, алкоголь. Сюди можна віднести і пристрасть до чіпсів, кокаколи, лінь щось робити та багато іншого. Є море порад як з цим всім боротися, однак це має прийти свідомо. Після одруження ваше життя стрімко зміниться. Вже не буде "Я", після весілля повинно бути "Ми". Гарне життя лише в Інстаграм на фото. В реалі все зовсі не так. Живіть насправді так красиво і без видуманих сценаріїв та добре підібраного ракурсу. Нехай ваша сім'я буде здорова і щастлива. Та для початку усвідомте, що ви той, хто дасть нове життя і продовження роду.

Найефективніший спосіб позбутися шкідливої звички це для початку спробувати відтянути час. Сказати собі "я це зроблю пізніше". Коли пройде цей час, подумайте чому ви досі живі без звички, адже нічого не трапилось. Звісно важко, адже бажання не зникає. Проте можна встановити новий термін і знову дотриматись його. І коли знову це спрацює, тоді внушити собі "Якщо я тримаюсь день, значить і другий день я можу прожити без цього". Навчіться друзям казати "Ні", моя думка важливіша за ваші спокушання. В очах коханої людини ви піднімитесь на сотні сходинок, ви та людина, якій можна довірити все.

Покращуємо красу і здоров'я перед весіллям Покращуємо красу і здоров'я перед весіллям

Догляд за обличчям та шкірою тіла

Щоб виглядати на всі сто, найкраще довіритись фахівцю своєї справи. Відвідайте салон краси, а краще декілька різних, де є косметолог, перукар, майстер манікюру, педикюру.

  • Зробіть корекцію брів
  • Виконуйте косметичну чистку шкіри обличчя
  • Тримайте руки та нігті в хорошому стані
  • Відкрийте для себе цікавий образ на прийомі у візажиста
  • Приділіть увагу своїм віям
  • Опреділіться з перукарем
  • Ходіть на масаж
  • Солярій за бажанням
0:00
+1