весільне меню
Весілля
Довідник
весільна полоска
Відкрити список розділів
  • Довідник
Як видалити відгук (коментар) ?

Знищення відгуку

За власним бажанням

Автор коментаря має право звернутися до адміністрації сайту з проханням видалення власного коментаря і це звернення буде одобрено.

Видалення недостовірних відгуків

Негативний коментар знищується адміністрацією сайту, якщо є найменша підозра, що він являється недостовірним. Негативний коментар знищується автоматично, якщо незареєстрований гість залишив на сайті відгук про виконавця та вказав неіснуючу електронну скриньку (не підтвердив її).

Видалення чужого відгуку

На звернення про видалення чужого коментаря адміністрація сайту проводить в першу чергу перевірку достовірності інформації. Якщо автор коментаря підтверджує, що саме він написав коментар (відгук), тоді адміністрація сайту надає відповідь на звернення іншої особи, що коментар може бути видалений тільки за згодою автора. Якщо протягом 48 годин робочих днів відповіді від автора відгуку не надійде, тоді коментар може бути визнаний як недостовірний та буде видалений.

Приховати відгук

Виконавці мають можливість приховати вибрані відгуки, на період дії PRO акаунту.

Чи знищаться відгуки, якщо видалити рекламну сторінку взагалі ?

Видалення рекламної сторінки відбувається за зверненням виконавця. Однак повне видалення сторінки відбувається автоматично, якщо сторінка деактивована більше п'яти років. Деактивація означає ненадавання більше послуг. Іншими словами: "Ви повідомляєте нам, що більше не надаєте послуги, а ми повідомляємо всіх наших відвідувачів та відомих пошуковиків Google, Yandex та ін". Деактивація призведе до знищення контактних даних, фото, відео та аудіо інформації, однак на сторінці буде продовжуватись показ загальної назви, детальний опис та відгуки про виконавця. Кожен відвідувач бачитиме жирним текстом попередження про деактивацію сторінки та наступну інформацію:

Увага! ЦЯ СТОРІНКА ДЕАКТИВОВАНА

Можливі причини деактивації:

  • послуги більше не надуються;
  • дані не підтверджені;
  • виїзд за кордон;
  • інша причина

+ відгуки

+ стороння реклама

+ head інформація для відображення відповідного статусу в Google, Yandex та ін

Часті запитання:

Як написати відгук ?

0:00
+1