весільне меню
Весілля
Запитання - відповідь
весільна полоска
Відкрити список розділів
  • Запитання - відповідь

Коли благословляти молодого ?

Молодого благословляють перед виходом з дому. Однак є випадки, коли потрібно швидше відпустити до молодої відеооператора (фотографа) і молодого благословляюють швидше.

В молодого багато вільного часу, адже молодий на відміну від молодої швидше може одягнутись. А в молодої і зачіска і макіяж, плаття, прикраси. На відео-, фотозйомку молодої потрібно в середньому годину часу, а на відео/фотосесію молодого в середньому 20-30 хвилин. Тому найчастіше відеооператор їде спочатку до молодої, знімає у неї спочатку, потім приїжджає до молодого, знімає в молодого. І якраз підходить час до благословіння молодого.

Інший варіант, коли відеооператор не в змозі одночасно встигнути відзняти і в молодого і в молодої - приймається рішення знімати спочатку в молодого, благословити молодого і можливо відзняти як молодий виходить з дому і сідає в машину. Відеооператора відправляють до молодої знімати, а молодий ще деякий час чекає. В цьому варіанті у відеофільмі буде пропущено "дорогу" (як молодий їде до молодої).

Фотографу знімати дорогу не так важливо, тому послідовність кого першого фотографувати обирає сам фотограф. Фотограф і відеооператор переважно їздять разом. Є також випадки коли фотограф їде спочатку до молодого, в той час коли оператор їде до молодої, потім вони міняються. Більше свободи та вільного часу в цьому випадку.

Повна стаття:Благословення

0:00
+1