весільне меню
Весілля
За тиждень до весілля
весільна полоска
Відкрити список розділів
Планування весілля Підготовка до весілля За тиждень до весілля
Ідеї для дівішніка (дівич-вечора)

Сучасний дівішнік

Сучасний дівішнік докорінно відрізняється від того, яким він був раніше сто і більше років тому. Тоді основними «розвагами» були - співи, розплітання коси і сумний плач нареченої, яка не бажає розлучатися зі своїм дитинством, ріднею і подругами. Зате тепер можна нарахувати понад десяток найцікавіших варіантів проведення дівич-вечора, де сльозам і смутку абсолютно немає місця!

  1. Домашня вечірка. Підготовка до весілля займає так багато сил і часу! Тому не дивно, що деякі наречені свій дівішнік вирішують провести у себе вдома. До того ж це найпростіший і невитратний спосіб організувати вечір у колі близьких подруг. Як можна розважитися? Можна, до прикладу, згадати про загальні веселі пригоди, а потім разом помріяти про майбутнє, переглянути альбом, подивитись старе добре кіно про любов... Хочеться поєднати приємне з корисним? Тоді це дуже вдалий час для обговорення сценарію і безпосередньої підготовки до викупу нареченої, весільних конкурсів. Спільне творче рукоділля також може виявитися вельми продуктивним. Його результатом стануть інтер'єрні штучки для оформлення банкетного залу і столів, декор для весільного автомобільного кортежу або аксесуари для фотосесії. Безалкогольний формат девичника допоможуть підтримати морозиво, молочні або ягідно-фруктові коктейлі.
  2. Поїздка. Цей захід навряд чи обійдеться одним днем, навіть якщо ви просто зібралися підкорити сусіднє місто, тому плани нареченої і її подруг треба знати досконально. Тим більше, якщо ви зібралися злітати на вихідні скупатися і подзагоріти!
  3. Чоловічий стриптиз. Це традиційне для дівич-вечора дійство розбурхає всю вашу компанію. Можна відправиться в клуб або викликати танцюристів на будинок.
  4. Квест для нареченої. Записки із завданнями заховати в місті (це можуть бути місця, з якими у нареченої багато що пов'язане), щоб врешті-решт вона відшукала подарунок або знайшла в ресторані всіх чекаючих її подруг. Задійте барменів, вахтера, вуличних музикантів - вони можуть видавати записки, по секретному паролю. Ще зручно ховати завдання в комірці супермаркету, дуплі дерева або писати їх крейдою на асфальті. Головне, щоб квест не вдався важким і затягнутим.
  5. Піжамна вечірка. Це можуть бути як тихі посиденьки з оплакуванням дівоцтва, спільним переглядом романтичних комедій і нанесенням глиняних масок, так і бурхлива вечірка з дитячими витівками: бої подушками, метання тортів, обливання водою і бойове розфарбовування у стилі вамп! Відмінно підходить для такого дівішніка гра в «Скелет у шафі», коли жодне питання не повинен залишатися без відвертої відповіді. А ще фанти та інші милі забави.
  6. SPA, лазня, сауна, масаж. Поєднати приємне з корисним, що може бути краще? Задушевні розмови і косметичні процедури, ммм!

  7. Фотосесія. У студії або на природі - не має значення, красивих фотографій мало не буває! На нашому сайті в каталозі послуг є багато фотографів.
  8. Прогулянка на катері, теплоході, лімузині, орендованому трамваї, катання на конях, незвичайна екскурсія. Звичайно, ці заходи просто необхідно завершити запальними танцями!
  9. Атракціони, аквапарк або екстремальна пригода: стрибок з парашутом, катання на повітряній кулі або чортовому колесі, скелелазіння, політ на дельтаплані. Такий емоційний сплеск не дасть засумувати нареченій.
  10. Зовсім не обов'язково мати ідеальний слух і досконалий голос, щоб стати королевою караоке. Провести дівішнік за виконанням улюблених пісень - чудова ідея! У караоке-барі можна зняти окрему кімнату або зал, щоб ніхто не завадив жіночим веселощам.
  11. Спільний культпохід до театру. До вибору репертуару важливо підійти з обережністю: непросто знайти такий спектакль, який би припав усім до душі. Але тим цікавіше буде обговорення постановки! Почати або закінчити вечір «прилучення до мистецтва» можна в ресторані.
  12. Майстер-клас. Ніколи не буде зайвим кулінарний майстер-клас. Це хороший привід навчитися готувати суші, цукерки або екзотичні страви. Спільна робота зблизить гостей дівич-вечора, а Ви зможете використовувати отримані навички в сімейному житті, здивувавши свого майбутнього чоловіка кулінарними шедеврами.
  13. Справжнім святом виявиться майстер-клас з виготовлення коктейлів. В якості вчителя рекомендується запросити бармена, але можна обійтися і без нього, експериментуючи з інгредієнтами самостійно або удосконалюючи перевірені рецепти. Щоб вечірка відбулася, підготуйте шейкер, келихи, трубочки, широкий асортимент алкогольних і безалкогольних напоїв, фруктів та інших складових для коктейлів.

    Ви коли-небудь займалися стрип-данс? А знайомі з основами танцю живота? На дівич-вечорі за одне заняття можна навчитися одиночним спокусливим танцям або взяти участь у майстер-класі з професійним партнером для кожного гостя. До речі, свій танцювальний запал можна витратити і на репетицію «танцю подружок нареченої», який вони зможуть показати на весіллі.

І подбайте про відповідну екіпіровку! Наприклад, футболки з написами і датою весілля в дусі «Чоловіки, ви запізнилися!», «Сьогодні ваш останній шанс», «Ми ще на волі», «Останній день свободи!» і т.д . Також необхідно продумати, коли і де всі зможуть перекусити і замовити місця в ресторані або їжу і напої на будинок. От і все. Залишилося зібрати всіх подруг і чекати захоплень нареченої.

Який б варіант ви не вибрали, з порад чи свій власний, не перестарайтесь на стільки, щоб не зірвалось весілля. Не пийте багато алкоголю, щоб не втратити контроль. Всього має бути в міру. Дівішнік це останній гулянка заради комплексного відпочинку та повного відриву без пошлостей та довесільної зради.

0:00
+1