весільне меню
Весілля
весільна полоска
Відкрити список розділів

Чому моя сторінка у ВК дуже довго не обновляється на цьому сайті ?


---

Чому моя партнерська сторінка на сайті Весілля довго не обновляє соціальну активність з сайту вконтакте ?

Репости не беруться до уваги

Наш робот синхронізує інформацію з вашої стіни на сайті вконтакте написану вами власноруч. Копії (репости) не беруться до уваги. Якщо у вас на сторінці одні репости, в такому випадку ваша соціальна активність може бути пустою в зв'язку з тим, що наш сайт читає до 20 записів з стіни ВК в глибину.

Чому ми відмовились від репостів ?

Робот працює по строгому алгоритму. Він не здатний розбиратись в інформації. Переважно 80% людей репостами засмічують власну сторінку. Ваша сторінка через переключення підписників на іншу тему вже не виконує роль реклами. І ось які репости йдуть вам зовсім не на користь: філософські цитати, розкрутка за чужим проханням, прохання про допомогу, політичні висловлювання, новини міста, резонансні події, відео, приколи, ігри. Ми показуємо лише безпосередню вашу активність. Якщо у вас є група і ви стараєтесь в спільній групі вести новини, а в персональній сторінці ВК робити репости, тоді ви не вірно вказали URL адресу VK сторінки. Вкажіть посилання на групу, якщо вона основна.

Чому на нашій партнерській сторінці зовсім не відображається закладка "Соціальна активність" ?

Ви у власному кабінеті не вказали url адресу на вашу сторінку ВК. Якщо вже вказали, але закладка не з'явилась, тоді чекайте. Синхронізація здійснюється вночі в період з 1-ої ночі по 7му ранку. Партнерських сторінок дуже багато, тому за добу робот може не встигнути просканувати вашу сторінку у ВК. До 48 годин закладка "Соціальна активність" має з'явитись.


0:00
+1