весільне меню
Весілля
весільна полоска
Відкрити список розділів

Кавер гурт VaLiza

Кавер-гурт VaLiza - харизматичні, молоді й талановиті музиканти, які готові зробити будь-яке Ваше свято веселим, драйвовим, оригінальним, а головне - справжнім! 100% жива музика без використання фонограми. Універсальний погляд на музичне та світлове оформлення Вашої події (входить у вартість) та гнучка цінова політика. В пісенному арсеналі - хіти української та зарубіжної естради від 80-х і до сьогодення. Цікаві аранжування та завжди актуальна музика в стилі pop, rock, disco, rock'n'roll, dance та ін. - і це все абсолютно НАЖИВО!

м.Львів та Західна Україна

Запрошення гурту за тел. (098) 546-16-88

Ціна: від 28000 грн.

📅 Календар зайнятості

<<
>>
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд
📞 Контакти

💬 Відгуки

Інна
4 роки тому
Просто неймовірні музиканти! Отримали величезну насолоду від їх музики, до тогож так заводять людей на танцполі що слів нема!! Дуже приємні та прості у спілкуванні люди, дослухаються до всіх побажань та вміло відчувають настрій публіки! Все було дуже круто, гості задоволені, а ми ще більше! Дякуємо за чудовий настрій!Без сумнівів рекомендуємо!
Іра
4 роки тому
Були на весіллі - круто просто слів нема ! Запалили публіку на ура , ми ще такого не бачили на жодному весіллі ! Чорна гора - на всі гроші !!! Просто бомба))
Іванка
4 роки тому
Дуже вам вдячні за наше весілля, всім все дуже сподобалось!) Будемо вас рекомендувати !!)
Олег & Таня
3 роки тому
Всім привіт. Знаєте як я обрала цей гурт на своє весілля? Я працювала у ресторані десь 1,5 року і майже кожних вихідних у нас було весілля, я бачила та чула стільки музичних гуртів, но тільки коли я почула кавер бенд "Валіза" моє серце сказало: "Так - це вони, саме вони будуть на твоєму весіллі". Чоловік мене підтримав і ми не прогадали. Ви дуже круті, драйвові, ви просто бомбезні. Всім хто шукає музичний супровід на весілля чи якусь іншу забаву рекомендуємо КАВЕР БЕНД "ВАЛІЗА" - ви найкращі!
Залишіть відгук Фото з події
Які ваші емоції?
Ваша оцінка
1
2
3
4
5 зірок
Додайте до 5 фото з події
Назад
Опублікувати без фото
Кавер гурт VaLiza
Кавер-гурт VaLiza - харизматичні, молоді й талановиті музиканти,...
🙏 Вдячні кожному за поширення у соц.мережах
Кожне нове відвідування (із зовні) збільшує сторінці рейтинг
0:00
+1