весільне меню
Весілля
весільна полоска
Відкрити список розділів

Музичний гурт Talisman New Lviv

Будемо раді стати музичним Талісманом Вашого весілля! ВЕДЕМО ВСЮ СВЯТКОВУ ЗАБАВУ! Чудове виконання українських та зарубіжних пісень, професійне та цікаве ВЕДЕННЯ всієї святкової забави, вихід музикантів з живими інструментами до гостей, нові конкурси, гумор, СВІТЛОВЕ ОФОРМЛЕННЯ, ДИМ!

Ціна: від 1 грн.

📅 Календар зайнятості

<<
>>
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд
📞 Контакти

💬 Відгуки

Показати ще +28 відгуків
Віталій
5 років тому
Були приємно вражені виступом гурту "Талісман Новий Львів" на недавньому весіллі. Своєю натхненною грою та співом вони зробили для нас справжнє свято! Чудово вели та забавляли все весілля. Молодці!
Відповідь від Володимир
5 років тому
Дуже приємно. Дякуємо!!!
Тарас та Світлана
5 років тому
Щиро дякуємо гурту "Талісман Новий Львів"!!! Незабутньо відсвяткували весілля під їх запальну драйвову музику. Було багато феєричних конкурсів, пісень та розваг - все, що хотілося у наш найщасливіший день! Ви класні!
Відповідь від Володимир
4 роки тому
Щиро дякуємо за такі теплі слова!
Наталя Сергій
4 роки тому
Ми відгуляли своє весілля 14 вересня 2019 разом з гуртом «Талісман Новий Львів». Усі гості були в захваті від цих музикантів і натанцювались досхочу! Пану Володимиру окреме дякую за тамадування та за лояльне ставлення в питанні вартості. Щиро рекомендую цей гурт усім молодятам, які ще в пошуках музичного супроводу на своє весілля. Не вагайтесь, ви точно будете задоволені!
2019-12/1576496368_3830x2549.jpg
Відповідь від Володимир
4 роки тому
Дуже приємно! Щиро дякуємо за такі слова!
Володимир & Ірина
4 роки тому
Ми з чоловіком довірили своє весілля музичному гурту "Талісман" і про це не пожаліли!!! Гурт подарував нам та гостям повно незабутніх емоцій та вражень. Ми задоволені колективом та їхньою професійною роботою!!! У них приємна та цікава програма, а звук та виконання на високому рівні!!! Хочемо ще раз подякувати Володимиру і його команді та побажати їм творчого успіху, багато клієнтів та здійснення всіх задумів та мрій!!!! Ви круті!!!
2020-03/1583344028_3960x2640.jpg
Відповідь від Володимир
3 роки тому
Дякуємо за Ваші щирі враження! Це весілля було незабутнім!!!
Володимир Христина
3 роки тому
Нещодавно відбулось наше довгоочікуване весілля, і хочу написати слова подяки нашим музикантам, гурту Талісман Новий Львів! Мало того, що в цей не простий період «період-карантину» Гурт пішов нам на поступки в ціні, музиканти ще і втілили всі наші побажання в реальність! Дякуємо тамаді - музиканту Володимиру за сучасні конкурси, за сучасну музику і суперове проведення весілля! Можемо лише з радістю і світлими спогадами згадувати наше найкраще весілля))) Всім бажаємо таких спогадів, які залишились у нас! Володимир та Христина
Відповідь від Володимир
3 роки тому
Дякуємо за Ваші щирі враження! Це весілля було незабутнім!!!
Ваня Юля
3 роки тому
13.09.20 незабутньо відгуляли наше весілля на Волині з чудовими музикантами та людьми гурту "Талісман Новий Львів"! Всі гості були задоволені, дуже дякуємо за щирі емоції, круту та невимушену атмосферу, яка панувала на нашому весіллі) Рекомендую однозначно!!! Ваня і Юля)
2020-10/1601629754_739x1600.jpeg
Відповідь від Володимир
3 роки тому
Дуже дякуємо! З великою радістю згадуємо Ваше весілля!!!
Андрій Христина
3 роки тому
Весілля відгуляли разом із неперевершеним гуртом "Талісман" в ресторані "Status" коло Львова! Цей гурт створив для нас справжню музичну феєрію!!! Харизмою живої музики, чудовими голосами та дивовижними звуками саксофону Ви підкорили серця наших гостей! Репертуар особливий, тому припав до душі всім учасникам свята. Гості танцювали і забавлялися не присідаючи ні на хвилинку. По сьогоднішній день отримуємо захоплюючі відгуки гостей про наших музикантів та їх ведучого Володимира, який відчував настрої всіх гостей й креативно та ненав'язливо забавляв наше весілля! Дякуємо та бажаємо подальших творчих успіхів! З повагою Андрій та Христина!!!
2020-11/1605468138_1600x1065.jpg
Відповідь від Володимир
3 роки тому
Дякуємо! Свято було вишуканим, ми радіємо, що були разом з Вами у найщасливіший у Вашому житті день!
Юрій Олена
2 роки тому
Нещодавно відгуляли наше весілля у Львові. Музичний супровід весілля та тамадування довірили гурту "Талісман Новий Львів" і цим рішенням дуже задоволені, та й задоволеними залишились також всі наші гості! Загалом всі в захваті від повної віддачі цього гурту, було відчутно, що для цих людей музика це не просто їхня робота, а те, чим вони живуть! Репертуар дуже різноманітний, віддаються музиці на повну, співали так, що танцювати хотілось всім від малих дітей до старших людей, для всіх в них є пісні. Також всіх гостей потішили гарні, веселі й цікаві конкурси. Гурт створив неперевершену атмосферу, за що ми їм дуже вдячні!!! Без сумнівів можемо рекомендувати цей гурт всім, хто хоче аби музиканти прийшли грати музику і віддаватись на повну, розвеселяти гостей, тримати весілля весь час в тонусі так би мовити. Гарно дякуємо гурту за повну віддачу і створену атмосферу! З повагою Юрій та Олена!
Відповідь від Володимир
2 роки тому
Дуже приємно!!! У нас найкращі спогади про Ваше чудове весілля, дякуємо за довіру!
Аня Мирослав
2 роки тому
Музиканти просто супер клас! 🙂 Гурт подарував дуже хороші та незабутні емоції! Настільки легкі в спілкуванні, що було відчуття ніби знаємо їх давно 🙂 Вокал на вищому рівні! Конкурси круті, зарядили гостей позитивними емоціями та сміхом) Дуже дякуємо за корисні поради щодо організації свята! Також дуже уважні до гостей, що навіть після весілля до нас дзвонили рідні та друзі і говорили що музиканти справжні професіонали! На 100000% рекомендую гурт Талісман!!! І надіюсь, що ще не раз будуть грати на наших забавах 🙂
Відповідь від Володимир
2 роки тому
Дорогі Аня та Мирослав! Ми в захваті від Вашого чудового відношення до нас, як до найближчої родини! З такими неймовірними молодятами та гостями ми грали і співали, не помічаючи часу! Незабутнє весілля!!!
Катя Тарас
2 роки тому
Святкували наше весілля 31 липня 2021р. з гуртом "Талісман Новий Львів". Це був 2-ий чи 3-ій гурт на який я дзвонила шукаючи музику на весілля. Зразу ж Володимир зателефонував до мене і ми про все домовились. Мене дуже вразило як гарно Володимир говорив, і в перші ж хвилини зумів мене зацікавити. Ну що сказати? Гурт просто знахідка на весілля. Все було настільки круто, що неможливо передати. Дуже гарно співають. Майстри своєї справи. Саме головне, що не треба було шукати тамади. Пан Володимир так крутезно провів весілля, що всі гості хотіли повторити його ще раз. Дуже багато щирих емоцій ми получили за ціле весілля. Цікаві, веселі і головне нові конкурси, участь в яких брати хотіли усі. Дуже мені сподобалось, що гурт прислухався до наших побажань нарахунок пісень. Зумів зробити так, щоб танцювали навіть ті хто не дуже хотів. Вокал на вищому рівні, під ваші пісні неможливо було всидіти. Сказати кількома словами, якщо ви хочете щоб ваше весілля було запальним, щоб на ньому танцювали молоді, і старші люди, хочете запам'ятати цей день на все життя - обирайте гурт "Талісман Новий Львів". Один з найкращих гуртів. Дякуємо вам за те що віддались сповна, і що все було так шикарно. Ви найкращі 🙂 Дуже дякуємо вам 🙂
Відповідь від Володимир
2 роки тому
Дорогі Катя та Тарас! Дуже дякуємо за такі щирі враження та слова!!!
Ewelina
2 роки тому
Нам пощастило знайти на весілля таких чудових музикантів. Для нас це була справжня знахідка, так як весілля було інтернаціональним і був потрібен музичний супровід українською та польською мовами 🙂 Володимир був першим, до кого я звернулась, і останнім. Після розмови виявилось, що гурт неодноразово супроводжував весілля у Польщі, тому я без вагань вирішила, що на нашому весіллі будуть саме вони. Скажу так, я не очікувала, що це буде настільки класно. Володимир провадив ціле весілля. Все було організовано дуже раціонально - були і конкурси, і жарти, і час для тостів та привітань - все легко і невимушено, цікаво і доречно. В репертуарі популярні хіти української, англійської, польської естради. Влучне поєднання чоловічого і жіночого вокалу. Наші гості станцювали свої ноги до мозолів 🙂 Гості з закордону відмітили, що це найкраще весілля на якому вони побували. Дуже дякую, що створили таку позитивну атмосферу 🙂 Тільки найкращі рекомендації!
Відповідь від Володимир
2 роки тому
Дякуємо!!! Ми отримали величезне задоволення та натхнення, створюючи святкове поєднання української та польської музично-пісенної культури, а також від теплої неймовірної атмосфери, яку творили разом з молодятами та гостями. Незабутній день у житті!!!
Владислав Анна
1 рік тому
Щиро дякуємо гурту "Талісман Новий Львів"! Неперевершена атмосфера, звук, драйв, чуттєвість та співучасть у кожному моменті! Професіоналізм, яскравість, ніжність та романтика, всі барви організації, які зробили наше свято таким чарівним! Успіху вам на многії і благії літа! До нових зустрічей! Анна та Владислав. Липневе весілля
2022-07/1605468139_900x1065.jpg|||2022-07/1605468141_900x1065.jpg
Відповідь від Володимир
9 місяців тому
Аня та Владислав! Надзвичайно приємно чути такі теплі слова, дякуємо!!!
Зоряна & Віталій
9 місяців тому
Дуже дякуємо гурту «Талісман» за музичний супровід нашого весілля (27.05.23) Чудовий вокал, гарне виконання пісень, добре продумана програма розважання людей. Хороша комунікація з нареченими. Приємно, що врахували наші побажання. Крім того, за рекомендаціями Володимира, скористались додатковими опціями для прикрашання нашого свята. Бажаємо всім учасникам гурту «Талісман» міцного здоровʼя та процвітання!
Відповідь від Володимир
9 місяців тому
Зоряна та Віталій!
Дякуємо за ці гарні щирі слова! Чудове весілля!!!
Роман Орися
6 місяців тому
Дуже вдячні гурту "Талісман Новий Львів" за драйвову атмосферу нашого весілля (22.07.23р.)!🤩
Свято пройшло весело і водночас душевно, завдяки злагодженій роботі та професіоналізму 😍 ведучого Володимира і музикантів 👌🙂
Всі гості задоволені прекрасним звучанням інструментів та вокалу 🙂
Дякуємо за легке спілкування і що дослухалися до всіх наших побажань 🙂
Все було чудово! Ви круті 🥰
Бажаємо вам процвітання і натхнення, адже, ви безумовно віддаєтесь роботі на 100% !!!
Відповідь від Володимир
6 місяців тому
Орися та Роман! Дуже дякуємо за Ваші щирі враження та слова!!!
Ігор & Неля
5 місяців тому
Гурт чудовий, рекомендую!
Відповідь від Володимир
4 місяці тому
Дорогі Ігор та Неля, щиро дякуємо!!!
Андрій & Віта
4 місяці тому
Дорогі музиканти гурту "Талісман Новий Львів"! Ви для нас, як рідні! Дуже приємне враження склала перша розмова, на весіллі виконали всі побажання, не було такої людини, щоб щось не сподобалось, всі були задоволені, дуже сподобалось, що змогли співати також на іноземних мовах англійською, французькою, польською! Конкурси топ 👍 Наше незабутнє весілля відбулось 11.11.2023 р. Щиро дякуємо !!! Віта та Андрій
Відповідь від Володимир
4 місяці тому
Віта та Андрій, дякуємо! Ми щасливі, що були разом з Вами саме в цей День!!!
Назар Христина
1 місяць тому
Доброго дня 🥰 Хочемо подякувати Вам за проведення нашого весілля 🥰 Це було неймовірно 😍 Так зворушливо почали наше весілля, далі були драйвові танці. Усі гості зацінили і якщо всі кажуть що ноги ще три дні відходили від танців, то можна зрозуміти, що це було бомбезно 🔥🔥🔥 Цікаві конкурси, привітання від рідних, все було так як ми задумали разом з Вами 🥰 Дуже сильно вдячні Вам, що долучилися до створення неймовірної атмосфери на нашому весіллі ❤️❤️❤️ З подякою, Назар та Христина 🥰 11.02.2024 ❤️❤️❤️
Відповідь від Володимир
1 місяць тому
Дорогі Назар та Христина! Дякуємо, дуже приємно!!!
Залишіть відгук Фото з події
Які ваші емоції?
Ваша оцінка
1
2
3
4
5 зірок
Додайте до 5 фото з події
Назад
Опублікувати без фото
Музичний гурт Talisman New Lviv
Будемо раді стати музичним Талісманом Вашого весілля! ВЕДЕМО...
🙏 Вдячні кожному за поширення у соц.мережах
Кожне нове відвідування (із зовні) збільшує сторінці рейтинг
0:00
+1