весільне меню
Весілля
Створення сайту
весільна полоска
Відкрити список розділів
  • Створення сайту
Про нас

Про портал "Весілля". Історія. Розвиток.

Про сайт "Весілля"

Vesilla.com.ua вперше з'явився на світ в кінці 2014 року. Сервіс почав своє життя з каталогу та порад. Поради трансформувались в планування завдяки послідовній впорядкованості статтей по розділам. Паралельно з цим сайт став адаптивним, тобто коректно, але по різному гарно і зручно відображається на різних пристроях: телевізорах, моніторах, планшетах та смартфонах. Постійно проводяться дослідження і вдосконалення, які довзоляють сайту займати достойну позицію в пошуковій видачі. З 2019 року сайт працює в статичному і в динамічному режимах. Статичний режим - це повне завантаження сторінки, яке як найкраще підходить для правильної індексації в пошуку Гугл та інших пошуковиках. Динамічний режим - це часткове підвантаження "на льоту" необіхдних фрагментів, які маюуть бути замінені, при цьому користувач змін може й не помітити. Такими технологіями володіють одиниці. На порталі "Весілля" завдяки цій технології ви можете включити на сторінці музику, або плейлист з музикою і мандрувати сторінками сайту, та при цьому музика буде беззупинно грати далі. Інформація при цьому завантажується швидше і навантаження на обслуговуючі сервера значно менші. Ще одним досягенням є допоміжні два сервери: для збереження великих об'ємів інформації і окремо обрахунок рейтингу. Одна з перших унікальних розробок, якою можна виділитись в українському інтернет просторі - це мобільний автовідповідач, який визначає номер, ідентифікує користувача і продиктує йому пароль для авторизації. Про всі інші суттєві переваги буде описано далі.

Історія розвитку проекту

В 2012 році, Клінов Андрій (автор проекту "Весілля"), з метою розширення і вдосконалення функціоналу, запропонував власнику іншого популярного весільного сайту "Гірко" перелік готових рішень, без міркувань заробітку на цьому. На той момент сайт теперішнього конкурента виділявся хорошим дизайном, однак функціонально - це примітивний каталог. У відповідь власник пообіцяв вдосконалюватися, однак насправді нічого не покращував, ігнорував подальшу допомогу і таким чином було втрачено 2 роки на очікування змін. Тому було прийнято рішення створити новий портал "Весілля", який мав би стати в рази кращий з функціональної точки зору, оскільки з програмуванням на "ти" з 1995 року. Завдання не з легких. Пройшло чимало часу (більше 5ти років), щоб реалізувати задумане. Портал розроблявся однією людиною, без додаткових інвестицій. Лише в 2019 році проект вдалось монетизувати і відбити всі затрати. Періодично окремо замовляються послуги рерайтера. Щоб досягнути необхідного результату, іноді доводилось відмовлятись від вигідних пропозицій по інших проектах (інша робота), проте сьогодні це вже прибутковий проект. До задуманого ідеалу ще велика дистанція, проте тепер портал має велику групу підтримки, які довіряють і вірять в майбутнє порталу.

Чим ми відрізняємось від інших?

  • Ми розробляємо унікальний багатофункціональний портал, в той час як інші маштабують прості готові рішення що є у вільному доступі з метою заробляти вже. Ми витрачаємо свій час на розвиток та вдосконалення. Це дуже тривалий процес, який в майбутньому так легко не наздогнати.
  • Високі позиції в пошукових видачах в окремих областях України, зацікавленість відвідувачів, достойне відвідування, отримання відгуків, заявки приходять практично щодня.
  • Покращена інформативність в каталозі, справедливий рейтинг без можливості його штучно накрутити у великих маштабах, фільтрація інформації по певних критеріях, які стимулюють виконавців вказувати максимум інформації про себе.

Чим ми кращі для виконавців?

  • Крім заголовку, інформації, фото, відео, контактів та ціни виконавець має ще багато нових функцій: музика, календар зайнятості, соціальна активність, сектор обслуговування (розміщення в кількох областях), керування балансом та статистика, історія активності (зберігаються всі зміни), персональний сайт з власним url, гнучке управління рекламою, статистика відвідування, договір про співпрацю, прайс-угода.
  • Сторінка виконавця трансформувалась в повноцінний власний сайт. Для кожного розділу розробляються додаткові інструменти. Для музикантів, наприклад ось перелік розділів: "Про нас", "Чому ми?", "Наша команда", "Репертуар", "Наше обладнная", "Загальний стаж". Сторінка редагування кардинально перероблена, максимум зручна та інформативна. Фактично портал "Весілля" пропонує створення персонального сайту + потужну розкрутку за одну ціну, яка ще й дешевша ніж просто ви б утримували вже створений сайт. Час на свторення власної сторінки доведеться таки потратити, але ви це робите для себе і при цьому не потрібно залучати дизайнера, програміста, СЕО спеціаліста та оплачувати окремо за рекламу. Ми пропонуємо комплексне рішення, яке дає потужний результат при незначних витратах у свій бізнес. Портал дуже стрімко розвивається, збільшуючи при цьому функціонал, відвідуваність, реєстрацію нових виконавців та замовників. Через розділ для скарг і пропозицій ми отримуємо нові ідеї, які максимум швидко втілюємо.
  • Створено аукціон, по якому гарантовано, вищу позицію отримає той виконавець, який обере вищу ставку. Також інтенсивніше транслюється реклама по всіх безкоштовних сторінках. Ми за виручені кошти рекламуємо розділи порталу у пошуковиках оптом, запрошуючи на сайт щодня багато нових замовників.
  • Сайт буде завжди живий навіть, якщо після створення тривалий час за ним не доглядати, адже з допомогою "Соціальна активність" синхронізується інформація новин виконавця з сайту ВКонтакте, Ютуб та інстаграм. Також синхронізується календар зайнятості з смартфону виконавця без встановлення додатків. Всі дати вказані в телефоні враховуються та відображається замовнику статус "Вільні" або "Зайняті". Чим більше замовлень наперед в календарі, тим набагато вищий рейтинг виконавця. Календар можна зробити приватним.
  • Справедливий сайт не лише в нарахуванні рейтингу, але й по відношенні до активності виконавця. Якщо виконавець запрошує друзів та просто відвідувачів через пост на стіні у своїй соціальній мережі чи на форумі, то гість який перейде по цьому посиланні буде бачити всю інформацію без обмежень, які встановлені для безкоштовних сторінок. Рейтинг нараховується не через кількість репостів і лайків, а через кількість переходів унікальних відвідувачів. Якщо виконавець популярний, то і рейтинг його зросте дуже швидко.

Чим ми кращі для замовників?

  • Замовник отримує максимум корисної інформації в одному місці. Вся реклама на сайті тематична і націлена прямо на зацікавленість відвідувача. Тому така реклама це не дратівливий спам, а актуальна і цінна інформація.
  • Для відвідувачів сайту створено такі розділи: планування весілля, запитання-відповідь, тексти пісень, слова вітань, коломийки, стрічка весільних новин, весільний калькулятор, весільні пісні, ігри для дітей.
  • Завдяки календарю зайнятості і заповненню анкети, замовник миттєво бачить вільних виконавців на вказану дату. Прайс-угода дає відповідь на всі запитання, показує ціну в актуальній валюті та показує ціну в гривнях опираючись на курс. В прайс-угода може містити декілька пакетів послуг. В кожному пакеті крім того, можуть бути опції, які можна включати/виключати та при цьому кінцева ціна буде змінюватись як запланував виконавець. Прайс-угода дозволяє легко зорієнтуватися по ціні та детальному описі послуги з усіма нюансами, щоб уникнути будь-яких спорів після виконання замовлення.

Друзі порталу "Весілля"

Початок завжди важкий. Багато виконавців отримали роботу і не підозрювали чиїми заслугами. З часом відбулись перші знайомства з виконавцями, поступили ділові пропозиції, які й стали рушійною силою. Кожен такий відважний виконавець став найкращим другом і частиною команди, ми налагоджуємо зв'язки, щоб результат радував всіх. Сайт завойовує все більше і більше довіри та стає улюбленим. Ми прислухаємось до порад і реалізовуємо ідеї в життя.

  • Нові ідеї та поради: Пецюх Олег, Орсуляк Володимир, Anasava911, Олена Суслова та партнери сайту.
  • Перші інвестори проекту: Жовтанецький Андрій (фото/відео), Валерій (Гурт "Добрянські"), Володимир (гурт "Талісман Новий Львів"), Богдан (гурт "Забава")

З повагою
Засновник проекту: Клінов Андрій та команда

0:00
+1