весільне меню
Весілля
Довідник
весільна полоска
Відкрити список розділів
  • Довідник
Як відключити рекламу ?

Як відключити рекламу ?

Давайте порозуміємось

Реклама - це найефективніший спосіб утримання та розвивання весільного порталу, над яким щоденно працює команда професіоналів, щоб сайт був максимально корисним відвідувачам. Найбільший інвестиційний внесок в інформаційний портал робить команда, однак сам по собі сайт не може існувати без оренди та обслуговування недешевих серверів. Тому життя сайту без реклами буде повністю збитковим.

Ми показуємо лише необхідну рекламу

Сайт автоматично підбирає показ реклами в залежності від бажань та зацікавленості гостя сайту. Портал може пропонувати обрати відповідь уточнюючи бажання відвідувача, може попросити вказати дату весілля, щоб показувати точніше націлену рекламу.

"Чому чужа реклама транслюється на моїй сторінці ?"

Сама ідея показу чужої реклами на вашій сторінці виникла, щоб викликати резонанс. Сайт працює з 2015 року і всі досягнення якими він славиться належать цим інвестиційним авансовим внескам команди в розробку, витрати свого часу, коштів, розуму, досвіду і праці. Якщо б цей сайт не був відомий, то вас би тут не було. Якщо вас запитати "Чи було замовлення у вас з сайту vesilla.com.ua?". Ваша відповідь буде скоріш за все - "не знаю", "не було". Однак сайт підраховує статистику і через опитування ми бачимо з якою метою і скільки людей просять ваші контактні дані. Ми не бажаємо випрошувати у вас процент від вашого заробітку чи телефонувати від імені менеджерів сайту і пропонувати вам гори і зірку з неба (як це роблять інші). Ми вибрали власний шлях з новими інноваціями і бачимо це по своєму. Трансляція чужої реклами на вашій сторінці означає, що вам просто потрібно чуть більше приділяти своїй рекламній сторінці уваги разом з нами. Ми вам у всьому допоможемо. Просто виявіть бажання.

Як би ви могли собі і нам допомогти ?

. Гонорово придбайте PRO акаунт.

. Безкоштовно. Робіть регулярні репости власної сторінки на сторінках фейсбук, вконтакте, однокласниках або інших соціальних мережах. Нам потрібно, щоб про наш сайт почали більше говорити. В першу чергу ваш репост дасть вам самим рекламу. Ви робите корисну справу - ми вам зараховуємо реферальні переходи. Якщо протягом доби буде 5 і більше переходів на вашу сторінку, тоді обіцяємо, що ви достойні, щоб на вашій сторінці не показувалась чужа реклама протягом наступної доби. Також ви помітите, що з кожним реферальним переходом ваша сторінка буде рости в рейтингу. Щоб не виглядав репост завжди однаково, періодично змінюйте фото (обкладинку), згадуйте посилання на власну сторінку коли ділитесь з друзями цікавими відео та фото. В іншому випадку ми вважаємо, що вам не цікаво займатися безкоштовно власною рекламою. Можливо, ви думаєте, що комусь іншому за вас це робити "за дурно" подобається, але така сторінка отримає статус "пасивна сторінка" і вона буде площадкою для розміщення реклами. І як показує статистика - реклама дуже ефективно у нас працює. А значить є сенс її замовляти.

. Ігноруйте все. Заходьте через рік на сайт в гості.

0:00
+1