весільне меню
Весілля
Довідник
весільна полоска
Відкрити список розділів
  • Довідник
Як працює рейтинг

Як працює рейтинг

Ми відмовились від відомої моделі рейтингу, яка присутня на багатьох відомих сайтах, де нараховують бали за лайки та репости. Причиною відмови стала фейкова накрутка голосів виконавців та недоліки різних соц.мереж. Друга причина - власник сторінки зобов'язаний постійно випрошувати в друзів для себе голос і це на наш погляд не кожному приємно.

Правила рейтингу

Унікальний реферальний перехід

Ми зараховуємо +1 бал рейтингу у випадку переходу з іншого сайту на вашу сторінку. Такий перехід називається "реферальний перехід". Вам достатньо раз прорекламувати свою сторінку (зробити репост або залишити посилання) і за цим посиланням будуть заходити ваші підписники або нові відвідувачі. Кожен унікальний перехід додасть +1 бал до рейтингу. Звичайно, чим більше буде репостів або посилань на вашу сторінку, тим більше шансів збільшити кількість реферальних переходів. Однак, якщо вам неприємно в соціальних мережах нікого просити робити репост вашої сторінки, тоді ви не зобов'язані цього робити - достатньо вашого запису.

Насправді рейтинг залежить від вашої популярності. Якщо людям подобається те чим ви займаєтесь, то у вас рейтинг взлетить швидко. А якщо людям не цікаво, то скільки б репостів ви не робили - потрібно можливо змінити підхід, покращувати якість, проаналізувати що не так, працювати над собою та спробувати знову рекламуватись.

Рейтинг без вашої участі

Пошукова система Гугл та Яндекс також вам дають бали якщо ваша сторінка з'являється у пошуковій видачі та по цих посиланнях був здійснений перехід. Значить ви все робите вірно. Ваша інформація унікальна і зацікавила інтернет користувачів. Пошуковики Гугл та Яндекс зацікавлюється сторінками, які мають унікальний авторський текст, що приваблює користувачів. Переважно ключову роль відіграє заголовок. А взагалі це ціла наука, про яку написана не одна книга.

Всі партнери в рівних умовах

Кожен зарахований голос має термін життя один рік. Тобто через рік часу зараховані голоси будуть відніматися. Чому так ? Якщо виконавець припинить розвиватися, то через рік його рейтинг буде опускатися (з тою ж динамікою, як рік тому назад піднімався), тим самим даючи можливість іншим активним конкурентам обігнати його. Якщо виконавець постійно активний, то рейтинг буде й надалі конкурентим і займатиме заслужене місце в каталозі. Також новачки за рік часу матимуть рівні шанси з постояльцями, які зареєструються на 5 років раніше. Не буде захмарного рейтингу і відчуття "Я пізно зареєструвався і тепер марно починати".

Відображення рейтингу

Обновлення рейтингу відбувається кожних чотири години і відображається у вигляді приросту до загального числа рейтингу. Раз на добу відбувається обновлення та виконується порівняння змін. Якщо сторінка піднялась на дві позиції, то в каталозі сторінка буде помічена стрілкою вверх з надписом +2. Відповідно інші сторінки, що були обігнані будуть мати позначку (стрілка вниз) і надпис -1.

Фейкова накрутка рейтингу

Фейкова накрутка рейтингу неможлива через точний аналіз ip адреси, сторінки відвідування, рефералу та періоду відвідуваності. Ви можете сотню раз переходити на свою сторінку, але в кінці доби відбудеться перерахунок і вам зарахується лише один голос, так як реферальний перехід був здіснений з одного комп'ютера (IP адреси) як мінімум один раз. Всі інші спроби проігноруються.

Як підняти рейтинг ? Порада.

Вам необхідно мати друзів в соц.мережах. Чим більше тим краще. Ви повинні зосередитися на роботі. Вам не потрібно репостити якісь філософські цитати, політику та багато іншого, що не цікаво вашим друзям. Адже в такому випадку друзі відписуються від ваших новин і не побачать від вас новини, коли вам це буде дуже важливо. Тому все у ваших руках.

Пропонуйте свої послуги також на інших сайтах, форумах, залишайте посилання. Це дуже ефективно.

Якщо ви скористаєтесь рекламою в Google Adwords ми вам будемо додавати рейтинг в подвійному обсязі..

Це далеко не весь перелік змін в новому рейтингу. Однак інші зміни не опрелюднюються до моменту повного завершення та тестування.

Високі бали райтингу плануємо надавати за:

  • Належне заповнення своєї анкети та сторінки
  • Ведення календаря замовлень (більше замовлень наперед - вищий рейтинг)
  • Підтвердження з обох сторін реального замовлення
  • та ще 5 позицій які ще не час розголошувати
0:00
+1