весільне меню
Весілля
Довідник
весільна полоска
Відкрити список розділів
  • Довідник
Як завантажити музику на сайт ?

Завантаження музики на персональну сторінку

Сайт vesilla.com.ua підтримує три сервіси: RealMusic.ru, PromoDJ.com та SoundCloud.com.

Ми не рекомендуємо використовувати SoundCloud, оскільки в мобільній версії користувач не має можливості прослухати музику. Йому буде запропоновано перейти на сайт SoundCloud і лише там прослухати. Після таких мандрів користувач може забути чого прийшов і залишитись слухати інші пісні і взагалі переключитись на іншу тему.

PromoDJ досить хороший сервіс, однак цю площадку придумали для діджеїв. По цій причині модератори можуть заборонити виавантажувати на їхній ресурс музики весільної тематики. Оскільки такого стилю ви просто не знайдете, а обравши будь-який інший, вас можуть підловити і з часом заблокувати акаунт, або видалити трек. Через надмірну кількість користувачів, модераторам важко відслідкувати що саме ви вивантажуєте. Переважно це ніхто не слухає. Але іноді трапляються вийнятки.

RealMusic площадка створена для таких як ви. Це спільнота музикантів та слухачів, людей творчих, поетів та композиторів і навіть продюссерів. Сервіс не намагається вас налякати квотами та обмеженнями. Навпаки, цей сервіс приємний своїми замислами та функціоналом.

З інфляцією та здорожченням послуг для роботи сайту, ми були вимушені шукати альтернативні шляхи для існування. Ми прийняли рішення придбати і переїхати на свій власний хостинг. І хоч робота над сервером ще триває, у нас з'явилася можливість мати свою площадку для збереження музики. Тому в скорім часі завантаження музики буде доступне напряму без посередницьких площадок і з максимальною зручністю. Також у нас є програма, яка самостійно шукає і видаляє дублікати музики, замінюючи їх як посилання на дублікат. Автором цієї програми являється Клінов Андрій (засновник сайту). Також ця програма вміє розпізнавати назву пісні. Достатньо навіть уривок пісні завантажити і ви отримаєте точний результат.

1. Зайдіть на сайт realmusic.ru

2. Авторизуйтесь через кнопку "Войти" (справа вгорі). Можна авторизуватись через будь-яку доступну соц.мережу. Якщо не має можливості авторизуватися, тоді натисніть внизу "Создать новый аккаунт" та виконайте всі описані інструкції.

3. Натисніть на кнопку "Додати музику".

Як завантажити музику на сайт ?

4. Натисніть кнопку "Додати".

Як завантажити музику на сайт ?

5. Натисніть "Вибрати файл". Якщо файл по якісь причині не був вивантажений на сайт RealMusic, то ви будете й надалі знаходитись на цій сторінці і не будете бачити ніяких змін. В такому випадку перечитайте чуть нижче список можливих причин чому ваш файл не вивантажується, та спробуйте ще.

6. Після вдалого вивантаження музики, відкриється сторінка для редагування, в якій заповнюйте всі необхідні поля. Сайт російський і його автор сайту великий патріот, в зв'язку з тим у вас не має можливості використовувати українські букви [і, ї, ё]. Проте є маленька хитрість: можна перейти на англійську розкладку клавіатури і замість [і, ї] поставити англійську [i], що візуально не відрізнить цю літеру від нашої. Хоч для пошукової системи така комбінація означає, що ніхто не знайде цю музику, але у нас зовсім інша ціль - вставити трек на сайт vesilla.com.ua

Як завантажити музику на сайт ?

7. Після вивантаження музики, ви будете бачити свій список ось в такому зручному способі. В правій стороні знаходяться кнопки управління. Натисніть на кнопку (іконку) як зображена внизу на фото, виділіть та скопіюйте "посилання на трек" (права кнопка миші, копіювати або CTRL+C) та перейдіть на сайт vesilla.com.ua в режим редагування сторінки і вставте це посилання в закладці "музика" в поле та натисніть "Додати музику"

Як завантажити музику на сайт ?

Ось і весь рецепт.

Примітка: Тепер ви можете вільно редагувати свою сторінку на vesilla.com.ua навіть в мобільній версії, однак порада була написана для комп'ютерної версії і ми не перевіряли як виглядає RealMusic в мобільній версії і чи можливо зробити те саме з мобільного пристрою.

0:00
+1