весільне меню
Весілля
Довідник
весільна полоска
Відкрити список розділів
  • Довідник
Як отримати доступ до власної сторінки

Як отримати доступ до власної сторінки

На даний момент для мобільної версії не передбачена можливість редагувати власну сторінку, однак в скорім часі ця можливість з'явиться, бо ми над цим працюємо.

На будь-якому моніторі та на планшетах, ширина екрана яких має більше ніж 720 пікселів на вашій сторінці вгорі під вашою аватаркою знаходиться кнопка "Редагувати". Натиснувши на цю кнопку, ви отримаєте детальну інструкцію як отримати доступ.

Процедура отримання доступу до власної сторінки наступна:

  1. Ви повинні знаходитись на власній сторінці (не з мобільного телефону)
  2. Натисніть кнопку "Редагувати". Після цього з'явиться інструкція.
  3. Згідно інструкції ви повинні зателефонувати на наш мобільний автовідповідач за номером (098) 776-02-12
  4. В момент дзвінка наш робот визначає ваш номер телефону та ідентифікує цю інформацію з вашою сторінкою, на якій також повинен бути присутній ваш номер телефону. Якщо ваші номера ідентичні, тоді вам буде продиктовано двічі альтернативний пароль. Ви просто повинні ввести почутий пароль в поле. Це поле буде вже виділене і очікувати лише введення. Автовідповідач диктує лише цифри.
  5. Зверніть увагу, що логін при цьому не потрібно ніде вводити. Сайт розуміє, що логін - це ваш номер телефону. А одже наступного разу ви можете скористатись авторизацією, ввівши свій номер телефону та альтернативний пароль, якщо ви його записали окремо собі. По замовчуванні пароль запам'ятовується, тому якщо ви не натискаєте "Вихід" з власного кабінету, вам не потрібно буде повторно отримувати пароль. Однак у вападку, якщо ви бажаєте мати доступ з різних комп'ютерів чи пристроїв, тоді рекомендуємо записати почутий пароль в свій записник.
  6. При кожному дзвінку на мобільний автовідповідач пароль буде змінено на новий (випадково згенерований).
  7. Плата за з'єднання відсутня, як і додаткова плата. Це звичайний номер Київстар. Тривалість дзвінка до 40 секунд.
0:00
+1